Voksbehandling

Voksbehandling i Ballerup nær skovlunde
hårfjerning med voks for mænd og kvinder

Voksning for kvinder og mænd i Ballerup / Skovlunde


Hårfjerning er for alle. uønsket hårvækst være til stor gene. Meget hårfjerning kan klares i hjemmet, men ved større områder, som f.eks. bryst og ryg og intimvoks, anbefaler vi, at du besøger vores klinik for mænd og kvinder
Der er flere forskellige metoder til at fjerne uønsket hårvækst, men en af de mest effektive er voks. Voksbehandling er en hurtig og langtidsholdbar metode, der modsat barbering efterlader huden fin, glat og ugeneret. Fordelen ved denne behandling er desuden, at voksen fjerner hårene ved roden, så de nye hår er bløde og ikke stikker, når de endelig vokser ud igen.  Vi udfører Lycon voksbehandling for mænd og kvinder


Du finder os på Brydehusvej 20 Ballerup, ved Industriparken / Malmparken S-tog station nær Skovlunde

Følg os på facebook

Hårfjerning ansigt

Voksbehandling for bryn

Bryn.

15 min,

125 kr

Overlæbe

15 min.

125 kr.

Hage/kinder

15 min.

125 kr

Ansigt (Bryn,
overlæbe, kinder)

45 min.


300 kr.

Næsehår

15 min.

150 kr

Hårfjerning krop

Bryst & Mave

45 min.

400 kr.

 Ryg

30 min.

300 kr.

Ryg & Baller

45 min.

500 kr.

Halve arm

20 min.

200 kr.

Hele arm

45 min.

350 kr.

Halve ben

30 min.

300 kr.

Hele ben

45 min.

500 kr

Armhuller

15 min.

250 kr

Voksbehandling ben
Voksning af ryg

Intim hårfjerning voksbehandling for
kvinder og mænd i Ballerup

Intimvoks for mænd og kvinder

Vi udfører voksbehandling  i Ballerup med Lycon Voks. Lycon voks er den førende på markedet og blev grundagt i 1978 af Lydia Jordane i Australien. Lycons varmvoks/hotwax er meget skånsom for huden, hvilket gør voksbehandling med denne voks til den mest effektive og behagelige.

LYCON voks nyder godt af sit ry som den bedste hotwax indenfor hårfjerningsvoks verden over, og er det foretrukne valg på de allermest eksklusive og kendte Spas og saloner i mere end 35 lande. Specielt udviklet med den fineste naturlige harpiks, bivoks og sanselige aromaterapi, leverer LYCON enestående resultater, idet den fjerner genstridige hår helt ned til 1 mm. Samtidig med LYCON’s lave temperatur, superflexible og milde voks, leverer den en plejende og fugtende behandling på selv den mest sensitive hud. 


Der lægges først en beskyttende olie på huden, som gør at voksen ikke klistre og at huden utroligt hurtigt bliver rolig igen. Voksen påføres med engangs spartel og fjernes uden strips, hvilket giver en næsten smertefri voksbehandling. LYCON har et enestående ry verden over for den ekstremt høje produktkvalitet og sit professionelle omdømme.

Uddannet professionel specialist

Bikini linie

20 min.

300 kr

Brazilian / Brasiliansk

45 min.

450 kr.

Hollywood / Det hele

50 min.

600 kr.

Mellem baller

20 min.

200 kr.

Gode råd til før din voksbehandling med lycon


Før en voksbehandling er det vigtigt, at  du sikrer dig, at hårene er mindst 2-3 mm. Inden voksbehandlingen bør du bruge en bodyscrub  på det område du skal have vokset - samme dag eller dagen før. På den måde får du det bedste resultat og undgår at hårene knækker.


Undgå sol dagen før og ca. 24 timer efter din voksbehandling så huden ikke bliver solskoldet.


Hårene fjernes ved roden ved en voksbehandling og derfor holder behandlingen ca. 3-6 uger, inden hårene igen når deres fulde længde. Dog skal der tages højde for hårenes forskellige vækstfaser - hårene  har en såkaldt hvilefase.


Rungarun er uddannet i brug af lycon produkter for smertefri og behagelig hårfjerning og er diplomeret professionel Lycon voksbehandler. Hun kan hjælpe dig med uønsket hårvekst


Læs mere om Lycon produkter til voks behandling på

https://lyconshop.dk/

Copyright @Yen Wellness  All Rights Reserved