Thai massage i Ballerup, Herlev og Skovlunde

Trænger du til thai massage og wellness, og bor du nær Herlev, Ballerup eller Skovlunde? VI byder alle velkommen, både enkelte og par, til at opleve autentisk, virkelig professionel og afslappende massage.Vi er specialister i alle former af kropsmassage.

Vores mål er at give jer bedre indsigt i, hvor sundt det er for krop og sjæl at få god massage. Alle vores medarbejdere er højt kvalificerede massører or giver den bedste thaimassage i Sjælland.. Her kan du få den dejlige, frie fornemmelse af velvære i kroppen efter en førsteklasses effektiv og dybdegående traditionel Thai massage.


Du kan læse mere om vores forskellige massage former her, og du er velkommen til at kontakte os på telefon og e-mail, hvis du har spørgsmål ang. behandlingerne eller vores priser eller ønsker at bestille tid hos vores massører til en dejlig massage. Der er selvklart mulighed til bad/brus og vi skifter håndklæder og lagen efter hver kunde. Vores massage brikser er speciallavede og har hul for hovedet så i kan nyde af massagen under optimale former.

Se gerne anmeldelser fra vores tilfredse kunder på vores hjemmeside på Google - Anmeldelser af Yen Wellness Thai Massage Ballerup

Vi er beliggende meget tæt på ring 4 i Industriparken, ved siden af ​​FDM, kun få minutters gang fra Malmparken S-togstation og Lautrup Park, og åbnede i Januar 2017. Der er fri privat parkering lige ved døren.

Parmassage - Wellness for par

VI tilbyder også massage for par i vores nyrenoverede rum for parmassage. Ring nu eller send SMS til 50 31 35 73. Der en en privat bruser og vi byder på kaffe, thé eller vand.

Sauna

Vi har også en sauna i Ballerup. En dejlig måde at slappe af på, inden massagen. Det tager c.a 20 minuter at opværme saunaet så lav en bokning i god tid. Det er også muligt at få blød massage i Sauna.

Smerter og spændinger i skulder, ryg, nakke eller hoved

Yen er en specialist i flindring og forebyggelse af smerter og hovedpine.

​Book e​n tid 

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 5 minutter.

Autentisk Thai Massage

Professionel rådgivning fra specialister

Mangeårig erfaring  inden branchen

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at bestille tid?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Yen Wellness Thai Massage

Brydehusvej 20, 2750 Ballerup

CVR: 37763101

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 31 35 73

E-mail: mail@yenwellness.dk

I er velkomne at betale med Dankort eller kreditkort 

Åbningstider

Mandag - fredag: 09.00 - 22.00

Lørdag og søndag: 09.00 - 22.00