Voksbehandling i Ballerup nær skovlunde hårfjerning med voks for mænd og kvinder​

Hårfjerning er for alle. uønsket hårvækst være til stor gene. Meget hårfjerning kan klares i hjemmet, men ved større områder, som f.eks. bryst og ryg og intimvoks, anbefaler vi, at du besøger vores klinik for mænd og kvinder. Der er flere forskellige metoder til at fjerne uønsket hårvækst, men en af de mest effektive er voks. Voksbehandling er en hurtig og langtidsholdbar metode, der modsat barbering efterlader huden fin, glat og ugeneret. Fordelen ved denne behandling er desuden, at voksen fjerner hårene ved roden, så de nye hår er bløde og ikke stikker, når de endelig vokser ud igen. Vi udfører Lycon voksbehandling for mænd og kvinder​

VENLIGST NOTER!  Vores behandler er på ferie fra 8/Februar til og med 11/Februar

Vi kan ikke tilbyde voksbehandling i denne periode

Hårfjerning ansigt

Bryn. 15 min.

​125 kr

Overlæbe. 15 min.

​125 kr

Hage / kinder. 15 min.

​125 kr

Ansigt (Bryn, overlæbe og kinder). 15 min.

​300 kr

Næsehår. 15 min.

​150 kr

Hårfjerning krop

Bryst & mave. 45 min.

​400 kr

Ryg. 30 min.

​300 kr

Ryg / baller 45 min.

​500 kr

Halve arm. 20 min.

​200 kr

Hele arm. 45 min.

​350 kr

Halve ben. 30 min.

​300 kr

Hele ben. 45 min.

​500 kr

Armhuler. 15 min.

​250 kr

Intim hårfjer​ning voksbehandling

Bikini linie. 20 min.

​300 kr

Brazilian / Brasiliansk.
​45 min.

​450 kr

Hollywood / Det hele.
​50 min.

​600 kr

Mellem baller. 20 min.

​200 kr

Vi udfører voksbehandling i Ballerup med Lycon Voks. Lycon voks er den førende på markedet og blev grundagt i 1978 af Lydia Jordane i Australien. Lycons varmvoks/hotwax er meget skånsom for huden, hvilket gør voksbehandling med denne voks til den mest effektive og behagelige.

LYCON voks nyder godt af sit ry som den bedste hotwax indenfor hårfjerningsvoks verden over, og er det foretrukne valg på de allermest eksklusive og kendte Spas og saloner i mere end 35 lande. Specielt udviklet med den fineste naturlige harpiks, bivoks og sanselige aromaterapi, leverer LYCON enestående resultater, idet den fjerner genstridige hår helt ned til 1 mm. Samtidig med LYCON’s lave temperatur, superflexible og milde voks, leverer den en plejende og fugtende behandling på selv den mest sensitive hud.

Der lægges først en beskyttende olie på huden, som gør at voksen ikke klistre og at huden utroligt hurtigt bliver rolig igen. Voksen påføres med engangs spartel og fjernes uden strips, hvilket giver en næsten smertefri voksbehandling. LYCON har et enestående ry verden over for den ekstremt høje produktkvalitet og sit professionelle omdømme.

lycon

​Gode råd til før din voksbehandling med lycon

Før en voksbehandling er det vigtigt, at du sikrer dig, at hårene er mindst 2-3 mm. Inden voksbehandlingen bør du bruge en bodyscrub på det område du skal have vokset - samme dag eller dagen før. På den måde får du det bedste resultat og undgår at hårene knækker. Undgå sol dagen før og ca. 24 timer efter din voksbehandling så huden ikke bliver solskoldet.

Hårene fjernes ved roden ved en voksbehandling og derfor holder behandlingen ca. 3-6 uger, inden hårene igen når deres fulde længde. Dog skal der tages højde for hårenes forskellige vækstfaser - hårene har en såkaldt hvilefase.

Rungarun er uddannet i brug af lycon produkter for smertefri og behagelig hårfjerning og er diplomeret professionel Lycon voksbehandler.

Hun kan hjælpe dig med uønsket hårvækst.

Læs mere om Lycon produkter her

​Book e​n tid 

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 5 minutter.

Autentisk Thai Massage

Professionel rådgivning fra specialister

Mangeårig erfaring  inden branchen

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at bestille tid?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Yen Wellness Thai Massage

Brydehusvej 20, 2750 Ballerup

CVR: 37763101

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 31 35 73

E-mail: mail@yenwellness.dk

I er velkomne at betale med Dankort eller kreditkort 

Åbningstider

Mandag - fredag: 09.00 - 22.00

Lørdag og søndag: 09.00 - 22.00