Massage - Nakke og skulder smerter


Terapeutisk ryg, skulder og nakke massage i Ballerup nær Skovlunde og Herlev


Bliv Fri for muskelsmerter og spændinger i kroppen!


Går du og lider af ømhed eller smerter i nakke, ryg eller skuldre kan det skyldes mange ting. Skuldersmerter er en bred betegnelse for mange forskellige skades tilstande i skulderen. I langt de fleste tilfælde skyldes skulder smerter en overbelastning i forbindelse med styrketræning, ketsjer sport. Eller andet arbejde eller sport hvor du med ryk og intensitet bruger skulderen. Skulderen er et yderst kompliceret led som du kan bevæge i alle retninger og meget fleksibelt. Leddet omgives af en ledkapsel, af ledbånd og mange sener. Tilsammen udgør dette en kappe rundt om skulderen som er vigtig både som støtte for leddet og for normal funktion og bevægelighed. Det er meget få der ikke oplever smerter i skulderen i deres levetid.


Vores moderne livsstil med stress, kombineret med det stillesiddende arbejde foran computeren med dårlige arbejdsstillinger , spiller utvivlsomt også en rolle for det voldsomt store antal mennesker med gener fra nakken. Ofte med hovedpine til følge.


Terapeutisk massage: mindsker eller fjerner de smerter du må have døjet med, grundet dårlige arbejdsstillinger.

Massage kan ikke helbrede alle skulder smerter men i langt de fleste tilfælde hvor vi har med overbelastnings skader og myoser at gøre som udgør de fleste skulder smerter er massage utrolig effektiv fordi massage får de overbelastede muskler til at slappe og ikke spænde op som en muskel gør hvis en muskel er overbelastet. med dybdegående massage ned i muskulaturen får vi løsnet op for dine spændinger.


Vi tilbyder terapeutisk nakke, skulder og ryg massage i vores klinik i Ballerup, nær Skovlunde og Herlev. Du finder os nær Malmparken S-tog station Industriparken/Brydehusvej

Notere: Yen arbejder i hovedsak Mandag-Fredag 10:00 - 14:00. Andre tider kun efter forudgående aftale.

Yen er expert i ryg skulder og nakke massage i ballerup nær Herlev og Skovlunder

Vores specialist, Yen, kan give dig effektiv behandling af disse almindelige problemer.

Hvis du ønsker dybdegående terapeutisk og fysiurgisk massage med fokus på smertelindring, skal du sørge for at bede om Yen, da hun er ekspert på dette område og kun fokuserer på dette 

Yen er også en specialst i lindring af hovedpine

Hun arbejder på vores klinik i Ballerup

Copyright @Yen Wellness  All Rights Reserved